Agenda

Open Dagen A.A.S. Dubbeldam Schade

Afgelopen zaterdag was de eerste van een tweetal open dagen van de Dubbeldam Groep. De open dag van de vestiging in Hardinxveld-Giessendam stond in het teken van schadeherstel aan personenwagens en trok veel bezoekers. De sfeer was fantastisch en er waren veel tevreden bezoekers. De Dubbeldam Groep kijkt dan ook terug op een geslaagde open dag bij A.A.S. Dubbeldam Schade, te Hardinxveld-Giessendam.Terugblikkend op afgelopen zaterdag kijkt de Dubbeldam Groep uit naar de naderende Open Dag van A.A.S. Dubbeldam Schade Papendrecht, aanstaande zaterdag 12 november 2016.

Thema

Overeenkomend met de open dag van A.A.S. Dubbeldam Schade Hardinxveld staat ook de open dag van A.A.S. Dubbeldam Schade Papendrecht in het teken van schadeherstel aan personenwagens. Het schadeherstelproces van uitdeuken en het polijsten van oppervlakkige krasjes staan hierbij centraal. Aan de hand van speciale open dag acties kunnen bezoekers kleine schades laten herstellen door gespecialiseerde restylers. Zo worden kleine deukjes ter grootte van een 1 euro munt voor €15,- hersteld en zijn kleine krasjes tot een maximale lengte van 35 cm gratis, aldus vestigingsmanager Raymond Funk.

De open dag geeft de bezoekers inzicht in het reilen en zeilen van een schadeherstel bedrijf en het Dubbeldam team staat vanzelfsprekend paraat voor het beantwoorden van vragen en het geven van tips. Hiernaast kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe schadeherstel van personenwagens in zijn werk gaat.

Informatie open dag

Uiteraard staat er bij A.A.S. Dubbeldam Schade Papendrecht een hapje en drankje voor iedereen klaar en zijn er diverse activiteiten voor jong & oud. Zo kunnen bezoekers plaatsnemen in een botsingssimulator en kunnen kinderen zich laten schminken of zich uitleven op het springkussen. Er komen zelfs zwarte pieten op bezoek. Bezoekers maken tevens kans op het winnen van een gratis ‘car cleaning’. Toegang tot de open dag is vanzelfsprekend gratis. Raymond Funk: “We nodigen iedereen van harte uit om vanaf 10.00 uur een bezoek te brengen aan A.A.S. Dubbeldam Schade op de Geulweg 5, te Papendrecht. Tot zaterdag!”. Klik op de link voor meer informatie over de open dag(en) en de algemene actievoorwaarden en): http://www.dubbeldamschade.nl/open-dagen/.