Agenda

Papendrechtse Proms

Op zaterdag 04 juni as. wordt in Theater De Willem de 3e editie van de Papendrechtse Proms georganiseerd, door Muziekvereniging Excelsior i.s.m. de Culturele Raad Papendrecht.
Muziek van o.a. John Williams, Cole Porter, Neil Diamond, Kyteman, Marco Borsato en Ellen ten Damme staat garant voor een afwisselend programma waarin vele muziekstijlen de revue passeren, van musical tot hedendaagse popmuziek. Centraal staat het orkest van Excelsior o.l.v. Ruud Welle, in verrassende combinaties met de solisten Jannemien Cnossen (zangeres en violiste), Francesco Daniel (singer/songwriter) en de ‘Willem van de Graaf Band’. Ook Excelsior’s saxofonist Daan Roosenbrand zal als solist optreden.

Kaartjes voor de promotieprijs van Euro 7,50 p.p. zijn te reserveren bij De Willem, op werkdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur. De Ticketshop aan de Van der Palmstraat 4 te Papendrecht is bereikbaar op telefoonnummer 078 – 6158226. Reserveren is ook mogelijk via de website www.theaterdewillem.nl of per email via reserveren@theaterdewillem.nl. Gereserveerde kaarten kunnen bij De Willem worden afgehaald.
Het concert vangt om 20.15 uur aan.

Meer informatie over Excelsior is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl en te allen tijde op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply