PAPENDRECHT – Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Speel jij mee?
Op vrijdag 25 oktober krijg jij de mogelijkheid om even te ontspannen met je kindje door beweging en massage tijdens de Baby Drive-in. Liesbeth van Oort vertelt waarom dit zo goed is voor je kleintje en hoe je dit kunt doen. Natuurlijk ga je ook even zelf aan de slag. Deze massage wordt gegeven over de kleding heen. Zien we jou en je kleintje van 09.30 tot 10.15 uur in Bibliotheek Papendrecht? De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.
Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat: Baby Drive-in, Babymassage.
Wanneer: Vrijdag 25 oktober, 09.30 – 10.15 uur
Waar: Bibliotheek Papendrecht
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders