PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 oktober staat het orkest van Excelsior, onder leiding van Ruud Welle, in Theater de Willem met een nieuwe productie, getiteld ‘70s & ‘80s Night’. Dit concert staat in het teken van muziek uit de jaren 70 en 80: onder andere muziek van Earth Wind & Fire, Lionel Richie, Ray Charles, Supertramp en Stevie Wonder zal op deze avond langs komen.

Het orkest van Excelsior is al jaren een begrip, zowel binnen als buiten Papendrecht, en kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Ook schuwt het niet om samen te werken met diverse bekende artiesten en groepen. Deze keer zal het podium worden gedeeld met The West Coast Big Band.

The West Coast Big Band is bekend van haar vele optredens op Jazz festivals in Nederland en ver daarbuiten. Ook heeft het orkest diverse grote artiesten begeleid zoals Piet Noordijk, Edwin Rutten en Babette van Veen. In 2017 wist The West Coast Big Band de eerste prijs in de wacht te slepen op de prestigieuze International Big Band Competition.

Informatie over het concert is te vinden op excelsiorpapendrecht.nl. Kaarten zijn te koop via de ticketshop (theaterdewillem.nl) of aan de kassa van Theater de Willem.