PAPENDRECHT – De techno scene van Dordrecht reikt naar nieuwe hoogtes tijdens Nåchtwacht. Het gloednieuwe Dordtse evenement staat voor techno en euforie. Wachters van de nacht verwelkomen het publiek op zaterdag 15 februari in Bibelot. Zeven uur lang compromisloze techno, innovatieve visuals en een spraakmakend lichtontwerp.

Het ontstaan van het evenement Nåchtwacht is voorgekomen uit een samenwerking tussen de Dordtse organisaties Zero-State Events, Breakthrough Events en Poppodium Bibelot. De organisatoren willen bijdragen aan de techno scene in Dordrecht en het Dordtse publiek kennis laten maken met dit genre.

Tickets: €10,- Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Basic Beats mag hiervoor kaarten ‘verloten’ aan de luisteraars. Basic Beats is een radioshow op Papendrecht FM met voornamelijk elektronische muziek en is elke vrijdag avond van 21:00 uur tot 23:00 te beluisteren.

Wil jij kans maken op 2 kaarten (twv €10,- p/st) voor het feest Nachtwacht op zaterdag 15 februari in pop podium Bibelot ? Laat ons weten waarom jij erbij moet zijn. Kom je voor een bepaalde dj? Moet je de wekelijkse beslommeringen van je af dansen? Geef jouw beste reden en laat het ons weten!

Plaats een reactie op onze Facebook pagina of stuur een email naar basicbeats@rtvpapendrecht.nl. Er zijn 2x 2 stuks beschikbaar. De winnaars worden volgende week vrijdag (14-02-2020) tijdens Basic Beats bekend gemaakt.
https://www.facebook.com/basicbeatspapendrecht/

• 105.0 MHz in de ether in de Drechtsteden en de Alblasserwaard
• 105.9 MHz op de Papendrechtse analoge kabel
• Kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL)
• Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort
• Via www.rtvpapendrecht.nl