Kunst en Cultuur

Najaarsproeverij Wijnhuis de Paap

PAPENDRECHT – Wijnhuis de Paap geeft vrijdag en zaterdagavond 19 en 20 oktober 2018 tussen 19.00 en 22.00 uur de najaarsproeverij met live cooking!! Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot de grootste wijn- en delicatessenproeverij van de Alblasserwaard. In een prettige ambiance kunt u proeven van 60 speciaal voor de winter en feestdagen geselecteerde wijnen en u kunt alvast proeven hoe uw kerstmenu zou kunnen smaken.

Deze keer hebben we het gehele denksportcentrum afgehuurd zodat u voldoende ruimte heeft om te proeven.
Alle wijnen zijn genummerd en u ontvangt bij entree een proefboekje met daarin alle wijnen. We hebben natuurlijk weer volop mooie aanbiedingen.

Er is Live cooking met de ‘Rolls Roys’ onder de kerstkalkoenen namelijk de KellyBronze kalkoen, ook is er de mogelijkheid om deze (na het proeven!!) te bestellen voor de kerst.
U kunt verder proeven van de koud gerookte Wilde Alaska zalm van Frank’s Smokehouse, winterse stoofpotten en vele andere delicatessen van onze vertrouwde delicatessenleveranciers.
Ook deze kwaliteitsproducten kunt u bestellen om zo een superkerstmenu op tafel te brengen.
Meer informatie over welke wijn- en delicatessenleveranciers er komen op; Facebook – Instagram – LinkedIn en natuurlijk in onze winkel.

TIPJE van de sluier: er is een Bulgaarse Amarone maar dan voor de helft van prijs van een normale Amarone.
Entree: € 10,00 (s.v.p. contant).

Locatie: Denksportcentrum (het gebouw recht tegenover de ingang van Theater De Willem).
Van der Palmstraat 12, 3351HA Papendrecht.