Kunst en Cultuur

Open Huis Da Vinci College

REGIO – Op vrijdag 30 november organiseert het Da Vinci College een open dag van 15.00 tot 20.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo. Welke opleidingen zijn er, wat zijn de kansen op werken welke stages lopen studenten? Antwoord op deze en nog veel meer vragen geven docenten en studenten van het Da Vinci College. Geïnteresseerden kunnen tijdens de open dag de sfeer van de school proeven.

Passie ontdekken
Het Da Vinci College stimuleert en helpt haar studenten hun passie te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de open dag op 30 november zijn ook loopbaanadviseurs aanwezig om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een goede opleidingskeuze. Zij zijn aanwezig in een aantal van onze gebouwen. Studenten van het Da Vinci College vertellen over hun ervaringen op school: de lessen, de praktijkopdrachten en projecten waaraan zij werken tijdens hun opleiding.

Meerdere locaties
Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist). Het Da Vinci College heeft haar hoofdlocaties in de prachtige historische steden Dordrecht en Gorinchem. Op 30 november is er ook een open dag in de vestigingen in Wijk en Aalburg (Vakcollege bouw-, metaal- en elektrotechniek) en Hardinxveld-Giessendam (Techniekcampus Bouw & Infra en Techniekcampus Installatie- & Elektrotechniek).