Kunst en Cultuur

Wat is dementie?

PAPENDRECHT – Op donderdag 25 januari 2018 is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Wenny van der Hee (voorlichter van Alzheimer Nederland), te gast.
Het thema is “Wat is dementie”. Mevrouw van der Hee vertelt wat dementie precies is: wat gebeurt er in het hoofd, welke verschillende soorten dementie er zijn en wat de omgeving er van merkt. Ook zullen ze de nadruk leggen op de signalen die gepaard gaan met de ziektebeelden van dementie die het ‘niet pluis gevoel’ veroorzaken. Tevens zal zij in het kort vertellen wat Alzheimer Nederland doet.
Na de inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 078-6154741.