Papendrecht FM

Loading radio ...

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

PAPENDRECHT - Volgens informatie van de Afdeling Publiekszaken van de gemeente Papendrecht op 10 september 2014 voldoet het bedrijf Afvoercheck bv inmiddels aan de eisen. Het heeft een waarschuwing gehad, maar de in november 2013 ingetrokken vergunning is later alsnog verleend. Sindsdien is het bedrijf niet meer in overtreding geweest.

Weerbericht

Weerbericht vrijdag 19 september: Later toenemende kans op een bui

Vandaag is er in de ochtend eerst kans op mist. Verder kunnen we overdag bewolking verwachten, maar is er ook ruimte voor de zon. De dag start droog. Later op de dag neemt de kans op een (onweers)bui toe. Het wordt opnieuw een warme dag met een middagtemperatuur rond 24 of 25 graden. Er is weinig wind. De wind is veranderlijk van richting en slechts zwak, kracht 1-2 Bft.

De weersverwachting is opgesteld door Sebastiaan van Herk.

Late Night Shopping

Nu op Twitter

rtvpapendrecht
Alblaspop 2014 Short Impression:   bit.ly/1sRWaIk

5 dagen geleden

rtvpapendrecht
Opening kinderboerderij De Papenhoeve: PAPENDRECHT Zaterdag 6 september werd kinderboerderij De Papenhoeve off... bit.ly/1suWooz

1 week geleden

rtvpapendrecht
Kastanjeboom Veerdam verwijderd: PAPENDRECHT De gemeente Papendrecht heeft op de Veerdam de kastanjeboom, waar... bit.ly/1smrheV

1 week geleden

 

Commercials

proserve-logo

Fixit Ppd

 

Klaroen

 

Word vriend

vriendAl vanaf  € 15 per jaar kunt u ons een steun in de rug geven zodat wij nog beter de dingen kunnen doen die wij ambiëren en die u leuk vindt om te volgen.

 

 

 

 

Aanmelden

Bankrekening : NL71RABO3157255657  tnv RTV Papendrecht met vermelding "Vriend van RTV Papendrecht

Social Media

FacebookTwitter