Papendrecht FM

Loading radio ...

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
PAPENDRECHT - Rioolbedrijf Afvoercheck belt momenteel in alle Papendrechtse wijken de deuren langs om mensen een afvoercheck aan te bieden. De medewerkers claimen daarbij dat zij samenwerken met de gemeente en dat ze daardoor voor half tarief kunnen werken. Dit is pertinent niet het geval. De gemeente Papendrecht heeft daarom de ventvergunning ,die aan Afvoercheck was verstrekt, op 12 september ingetrokken. Het is geenszins de bedoeling dat aan de deur gesproken wordt over enige vorm van samenwerking met de gemeente.

Weerbericht

Weerbericht woensdag 03 september: Fraai en rustig nazomerweer

Vandaag wordt een fraaie en rustige nazomerdag. Overdag is er veel zonneschijn en het blijft droog. Het mooie weer hebben we te danken aan een hogedrukgebied dat ons weer gunstig beinvloed. Het wordt een warme dag waarbij de temperatuur vanmiddag oploopt naar zo'n 22 graden. De wind is oostelijk tot noordoostelijk van richting en neemt toe naar matig, kracht 3 Bft.

De weersverwachting is opgesteld door Sebastiaan van Herk.

Nu op Twitter

Vanwege een fout, mogelijk een verlopen verlopen connectie met Twitter, kunnen de tweets van deze gebruikers niet worden getoond.

Commercials

proserve-logo

Fixit Ppd

 

Klaroen

 

Word vriend

vriendAl vanaf  € 15 per jaar kunt u ons een steun in de rug geven zodat wij nog beter de dingen kunnen doen die wij ambiëren en die u leuk vindt om te volgen.

 

 

 

 

Aanmelden

Bankrekening : NL71RABO3157255657  tnv RTV Papendrecht met vermelding "Vriend van RTV Papendrecht

Social Media

FacebookTwitter