Papendrecht FM

Loading radio ...

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
PAPENDRECHT - Rioolbedrijf Afvoercheck belt momenteel in alle Papendrechtse wijken de deuren langs om mensen een afvoercheck aan te bieden. De medewerkers claimen daarbij dat zij samenwerken met de gemeente en dat ze daardoor voor half tarief kunnen werken. Dit is pertinent niet het geval. De gemeente Papendrecht heeft daarom de ventvergunning ,die aan Afvoercheck was verstrekt, op 12 september ingetrokken. Het is geenszins de bedoeling dat aan de deur gesproken wordt over enige vorm van samenwerking met de gemeente.

Weerbericht

Weerbericht vrijdag 22 augustus: Regen op komst

Vandaag verloopt wisselvallig. Vanuit het westen neemt de bewolking verder toe en raakt het bewolkt. Ook volgt er vanuit het westen in de loop van de dag regen met daarbij een buiig karakter. De temperatuur loopt op naar ongeveer 17 graden. De wind waait uit het zuidwesten tot westen en is matig of vrij krachtig, kracht 3-5 Bft.

De weersverwachting is opgesteld door Sebastiaan van Herk.

Nu op Twitter

rtvpapendrecht
Motorenmuseum SHVP: PAPENDRECHT De SHVP heeft als voornaamste doelstelling het behoud van bijzonder dieselmote... bit.ly/1mBKcME

2 weken geleden

rtvpapendrecht
Motorenmuseum SHVP: youtu.be/fvLqgbM8WEY?a via @YouTube

2 weken geleden

rtvpapendrecht
Tekencursus in Gebrandy-Atelier: PAPENDRECHT In het GERBRANDY-ATELIER van Papendrecht start op vrijdag 5 septe... bit.ly/1sFI5gA

2 weken geleden

 

Commercials

proserve-logo

Fixit Ppd

 

Klaroen

 

Word vriend

vriendAl vanaf  € 15 per jaar kunt u ons een steun in de rug geven zodat wij nog beter de dingen kunnen doen die wij ambiëren en die u leuk vindt om te volgen.

 

 

 

 

Aanmelden

Bankrekening : NL71RABO3157255657  tnv RTV Papendrecht met vermelding "Vriend van RTV Papendrecht

Social Media

FacebookTwitter