Papendrecht FM

Loading radio ...

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

PAPENDRECHT - Volgens informatie van de Afdeling Publiekszaken van de gemeente Papendrecht op 10 september 2014 voldoet het bedrijf Afvoercheck bv inmiddels aan de eisen. Het heeft een waarschuwing gehad, maar de in november 2013 ingetrokken vergunning is later alsnog verleend. Sindsdien is het bedrijf niet meer in overtreding geweest.

Weerbericht

Weerbericht zaterdag 01 november: Veel zon en droog. Zeer zacht

Vandaag op de eerste dag van november kunnen we fraai en droog herfstweer verwachten. Overdag is er veel zonneschijn en daarbij is het ook zeer zacht voor de tijd van het jaar. We starten de nieuwe maand met temperaturen die in de middag oplopen naar 18 en mogelijks zelfs 19 graden. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig, meest kracht 3 Bft.

De weersverwachting is opgesteld door Sebastiaan van Herk.

Nu op Twitter

rtvpapendrecht
Straight Unicorn bij Aalstmuzikalis: PAPENDRECHT  De band Straight Unicorn was live te gast in het radioprogra... bit.ly/1nXRyjQ

2 uur geleden

rtvpapendrecht
Spinnen en Bootcamp: PAPENDRECHT In de nacht van 25 op 26 oktober 2014 gaat er iets groots gebeuren in de nieu... bit.ly/1tIxzGD

5 uur geleden

rtvpapendrecht
spinnen en bootcamp: youtu.be/IAyZmwScCfs?a via @YouTube

4 dagen geleden

 

Commercials

proserve-logo

Fixit Ppd

 

Klaroen

 

Word vriend

vriendAl vanaf  € 15 per jaar kunt u ons een steun in de rug geven zodat wij nog beter de dingen kunnen doen die wij ambiëren en die u leuk vindt om te volgen.

 

 

 

 

Aanmelden

Bankrekening : NL71RABO3157255657  tnv RTV Papendrecht met vermelding "Vriend van RTV Papendrecht

Social Media

FacebookTwitter