Papendrecht FM

Loading radio ...

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
PAPENDRECHT - Rioolbedrijf Afvoercheck belt momenteel in alle Papendrechtse wijken de deuren langs om mensen een afvoercheck aan te bieden. De medewerkers claimen daarbij dat zij samenwerken met de gemeente en dat ze daardoor voor half tarief kunnen werken. Dit is pertinent niet het geval. De gemeente Papendrecht heeft daarom de ventvergunning ,die aan Afvoercheck was verstrekt, op 12 september ingetrokken. Het is geenszins de bedoeling dat aan de deur gesproken wordt over enige vorm van samenwerking met de gemeente.

Weerbericht

Weerbericht donderdag 31 juli: Hogere temperaturen

Vandaag ontstaan in de loop van de dag stapelwolken, maar daarnaast zijn er ook perioden met zon. Later komt het mogelijk tot een enkele bui of een enkel buitje. Verder verloopt de dag meest droog. Het wordt weer warmer. De temperatuur loopt vanmiddag op naar zo'n 24 graden. De wind komt meest uit het zuidwesten tot westen en is zwak of hooguit matig van kracht.

De weersverwachting is opgesteld door Sebastiaan van Herk.

Nu op Twitter

rtvpapendrecht
Zomerschool voor ouderen: PAPENDRECHT De zomervakantie is een rustige tijd voor veel ouderen. Veel reguliere a... bit.ly/WPRial

6 dagen geleden

rtvpapendrecht
Zomerschool voor ouderen: youtu.be/qBxHbBo-gNI?a via @YouTube

6 dagen geleden

rtvpapendrecht
De huiskamer van alle sportclubs: PAPENDRECHT Richard en Wendy Vermeij gaan vanaf september als het Sportcentr... bit.ly/1pGYAVW

1 week geleden

 

Commercials

proserve-logo

Fixit Ppd

 

Klaroen

 

Word vriend

vriendAl vanaf  € 15 per jaar kunt u ons een steun in de rug geven zodat wij nog beter de dingen kunnen doen die wij ambiëren en die u leuk vindt om te volgen.

 

 

 

 

Aanmelden

Bankrekening : NL71RABO3157255657  tnv RTV Papendrecht met vermelding "Vriend van RTV Papendrecht

Social Media

FacebookTwitter