Nieuws

CDA Papendrecht vraagt inwoners mee te denken

Onder het motto ‘Wat heeft u op uw hart?’ wil het CDA Papendrecht graag van inwoners, ondernemers en verenigingen horen wat volgens hun de belangrijkste thema’s voor Papendrecht de komende jaren.Het CDA wil dit gebruiken om het verkiezingsprogramma op te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd voor een inloopavond op woensdag 27 september van 17:00 tot 20:00 uur in zalencentrum ‘De Palm’, Van der Palmstraat 3 in Papendrecht. Tijdens de inloopavond is er gelegenheid om in informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van Papendrecht.

Deze uitnodiging is voor zowel leden, niet-leden, ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen en iedereen die het belangrijk vindt dat het CDA Papendrecht in het verkiezingsprogramma aandacht besteedt aan een bepaald thema. Ook inwoners die niet in de gelegenheid zijn om te komen op 27 september, hebben de mogelijkheid hun stem te laten horen. Dit kan via de Facebook-pagina van CDA Papendrecht of via e-mail: cdabestuurpapendrecht@hotmail.nl.

Inmiddels is er een programmacommissie samengesteld die het verkiezingsprogramma gaat schrijven. Zij hebben bepaald dat het belangrijk is om eerst hun oor te luister te leggen bij inwoners van Papendrecht. Het verkiezingsprogramma wordt naar verwachting in november vastgesteld door de leden van CDA Papendrecht en daarna gepubliceerd.