Nieuws

DE-puntenactie voor Voedselbank

PAPENDRECHT – Voor de 5 de keer staan de inzameldozen voor DE-punten weer verspreid in Papendrecht voor iedereen klaar. Voor de ingezamelde punten, de opbrengst wordt door DE verhoogd met15%, krijgen de voedselbanken pakken koffie. Koffie zit nooit in de voedselpakketten omdat het te duur is.

Inmiddels is de actie door DE geregeld direct vanuit de voedselbanken. De actie is 7 jaar geleden bedacht en opgezet door een Lions club in Voorburg. Renée Hassink van de Lions club Alblasserwaard d’Egelantier heeft dit project vijf jaar geleden voor de regio opgepakt. Vooral omdat de voedselbank het in december erg druk heeft blijft Renée dit voor Papendrecht doen. Sliedrecht en het bijbehorende Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam doen het wel nu zelf.

Inmiddels staan de dozen in de bibliotheek, op de Meent bij Vershoek Kaas, op de Westpolder bij slager de Vries, op de Wilgendonk bij bakker Uljee en in de Oostpolder bij de MCD. Ook in de Katholieke Kerk, de Morgenster en de Elimkerk
De Lions club d’ Egelantier dankt iedereen alvast van harte voor de moeite die men heeft genomen om de punten, liefst geteld, in de dozen te doen. De klanten van de voedselbanken zijn er erg blij mee!

Nouri
Next Post