Nieuws

Hans & Grietje in De Willem

PAPENDRECHT -Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf komt met hun bekende sprookjesvoorstelling Hans & Grietje De Musical in Theater De Willem. Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert het productiebedrijf dit seizoen haar tiende sprookje. Op woensdag 25 april is de smakelijke familievoorstelling te zien in Papendrecht.In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman (Keet! bij RTL Telekids). Daarnaast keren de Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze musical. Zij zorgen weer voor hilarische scènes.

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een huisje van snoep. Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar Titus’ vrouw Fien is iets heel anders van plan…

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop kan iedereen met alle acteurs op de foto. Ook kunnen de bezoekers nog even swingen tijdens de Sprookjesafterparty.
Woensdag 25 april om 14.30 uur, bij Theater De Willem. Kaartprijs € 17.