PAPENDRECHT – De gemeente start op 15 september in isolatieactie voor alle bewoners. Door goed te isoleren blijft de woning koel in de zomer en warm in de winter. Daardoor wordt het wonen prettiger en verbruikt men minder energie.

De actie is opgezet in samenwerking met het Energieloket Papendrecht. De technische specialisten van Energieloket Papendrecht hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de isolatieactie zal uitvoeren. Op deze manier is het mogelijk de woning te laten isoleren voor een scherpere prijs en goede kwaliteit.

Wie vragen heeft over de isolatieactie of specifieke vragen aan de isolatiespecialisten, kan deze stellen op de informatiebijeenkomst op woensdag 30 september. Uitleg over online deelname is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kan men vragen stellen aan de gemeente, het Energieloket Papendrecht en de installateur.

Vanaf 15 september kan men zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over welke mogelijkheden er zijn om isolatie aan te brengen in de woning. Kort na de woningopname ontvangt men een persoonlijke offerte. Hierna kan men besluiten of men meedoet met de actie. Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht.