Nieuws

Langer zelfstandig wonen

Op dinsdag 22 mei wordt er van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Papendrecht tijdens Koffie met… gesproken over zelfstandig blijven wonen.
Van ouderen wordt verwacht dat ze steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dat roept zowel bij de ouderen als hun kinderen vragen op. Is het wel veilig genoeg? Hoe zit het met lichamelijke verzorging en eten klaarmaken? Twee medewerkers van Rivas/Sterk Papendrecht komen naar de bibliotheek om persoonlijk advies te geven. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor alle activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Langer zelfstandig blijven wonen
Wanneer: dinsdag 22 mei, 10.30 – 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig