PAPENDRECHT – Advieskantoor Lukassen & Boer heeft zijn verhuizing aangekondigd naar het voormalige pand van VORM Bouw aan de Veerweg. In maart 2021 zal het bedrijf daar zijn intrek nemen. Behalve het betrekken van een nieuw pand zal het bedrijf ook haar naam aanpassen. De nieuwe naam wordt L&B Groep.

Eind 2020 wordt de sleutel aan L&B Groep overgedragen door VORM Bouw, de huidige eigenaar van het pand. De eerste maanden van 2021 zullen gebruikt worden om het pand weer helemaal naar de zin te maken van de nieuwe bewoners voordat in maart de verhuizing plaatsvindt.

Nieuwe huisstijl
Het doorvoeren van een nieuwe naam en huisstijl is een flinke klus waar de komende twee maanden voor nodig zullen zijn. Dat geldt niet alleen voor Lukassen & Boer, maar ook voor de andere bedrijven die betrokken worden in de transitie. Daarbij moet gedacht worden aan het ontwikkelen van al het drukwerk, websites, klantportalen, visitekaartjes, (social) mediakanalen, reclame uitingen, enz. De voorlopige doelstelling is om uiterlijk eind november “live” te kunnen gaan met de nieuwe website en al het drukwerk.

Foto: L&B Groep