Nieuws

Meepraten met Sociale Dienst Drechtsteden

DRECHTSTEDEN – Op donderdag 21 maart 2019 om 19.30 uur organiseren de Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Papendrecht samen een MeetUp in de Bibliotheek AanZet (Veerweg 135). Men hoort graag watde inwoners van Papendrecht belangrijk vinden als het gaat om het sociale karakter van gemeente.

Er wordt momenteel een nieuw plan voor de toekomst gemaakt. In dat plan worden onderwerpen behandeld als welzijn, zorg, werk en inkomen en hoe inwoners met financiële problemen te helpen. Door mee te praten bepalen bewoners mede wat er in het nieuwe plan komt te staan. Ook thema’s als mantelzorg, vrijwilligerswerk en eenzaamheid horen daarbij.

“Het is belangrijk dat u als inwoner van Papendrecht uw stem laat horen,” stelt wethouder Corine Verver. “Het zijn onderwerpen waar iedere Papendrechter mee te maken krijgt, soms zelf, soms in uw nabije omgeving. Als gemeente vinden wij het belangrijk om te horen hoe u de ondersteuning die wordt geboden, ervaart en welke verwachtingen u hierbij heeft van de gemeente. Uiteindelijk moeten deze punten een plek krijgen in de gemeentelijke ondersteuning door Sterk Papendrecht, de Sociale Dienst Drechtsteden en andere maatschappelijke instellingen.”

Kijk voor meer informatie op de website www.sociaalbeleiddrechtsteden.nl. Aanmelden kan via de website of het e-mailadres:samen@sociaalbeleiddrechtsteden.nl.