Nieuws

Nieuwe Zuiver Water Bewustwording

PAPENDRECHT – Op 12 december is er in Papendrecht weer een Zuiver Water Bewustwording Avond. Vanwege de zorgen rondom vervuiling in het leidingwater en interesse in optimaal gezuiverd water,hebben honderden Papendrechters in 2017 en 2018 deelgenomen. Zij konden daarbij water van hun keuze laten testen, hetgeen voor velen een ‘eyeopener’ was.

Op 12 december zijn er diverse sprekers, te weten orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk, circulair ondernemer Olivier Olmer en schrijfster/waterambassadeur Gabriëlle Sutherland. Zij is de auteur van het boek ‘Wij en Water’ en zij zal vertellen over haar bevindingen van zes jaar water-studie.

Organisator/Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme zegt hierover: “De Zuiver Water Bewustwording Avonden hebben zich ontwikkeld tot een soort van mini-seminars. Diverse sprekers, dit keer zijn het er zelfs vier, benaderen het thema ‘water’ vanuit verschillende invalshoeken. Water is heel bijzonder én heeft vele ‘gezichten’.”De subtitel van het boek ‘Wij en Water’ is in dit verband treffend: ‘Gewoon water bestaat niet’.

Nadat in 2017 het artikel “In Papendrecht begint de victorie’, met als insteek optimaal zuiver water voor iedereen, in het Papendrechts Nieuwsblad en op www.papendrecht.net werd gepubliceerd zijn er flink wat stappen gezet. Niet alleen zijn er veel Zuiver Water Informatie/Bewustwording Avonden georganiseerd, er kwam ook aandacht voor zuiver water vanuit de politiek. Inmiddels zijn tientallen Papendrechters blij met hun zuiver water-kraan(t(e).

Zuiver water past bij de huidige interesse in bewust leven, culinair genieten, gezondheid en duurzaamheid.

De vreugde en genot die zuiver water geeft, de interesse, verbondenheid en samenwerking met veel mensen zijn een enorme zegen en bemoediging om samen door te gaan. Uiteraard in Papendrecht, maar ook regionaal en landelijk. ‘Victorie’ is breder dan het bereiken van een einddoel, het is het blijven wandelen op de weg ernaar toe.”

Locatie: ConceptStore Papendrecht, Brederodelaan 46, Papendrecht
Datum: woensdagavond 12 december
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur

Bron: Papendrecht.net