PAPENDRECHT – Maandag 14 oktober starten asfalteringswerkzaamheden op de Rembrandtlaan, tussen de Jan Steenlaan en de Crabethstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 25 oktober.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. Op enkele plekken moet de gehele asfaltconstructie worden vernieuwd. Na het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht. De reden hiervoor is dat de asfaltweg niet meer voldoet aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltdeklaag gaan de wegen weer voor langere periode mee.

Het werk wordt in 2 fasen uitgevoerd. In fase 1 wordt er gewerkt op het gedeelte tussen de van der Palmstraat en de Crabethstraat. Hier is de weg afgesloten voor het verkeer van 14 oktober t/m 25 oktober.

In fase 2 wordt er ook gewerkt op het gedeelte tussen de van der Palmstraat en de Jan Steenlaan. In de periode 21 oktober t/m 25 oktober is de Rembrandtlaan tussen de Jan Steenlaan en de Crabethstraat afgesloten voor het verkeer.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Jacob Catslaan – P.C. Hooftlaan – Veerweg of Veerweg – Burgemeester Keijzerweg – Jan Steenlaan. Met informatieborden worden de omleidingsroutes M, N en R aangegeven.