Nieuws

Sportgala 2017

PAPENDRECHT – Op woensdag 15 februari a.s. vindt het 13e Sportgala Papendrecht plaats. Tijdens dit gala worden ook de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent, Sporttalentploeg 2017 bekendgemaakt.Een vakjury heeft die keuze al gemaakt. Op de avond zelf spreekt de zaal zich uit. Dat wil zeggen dat plusminus 50 mensen met een stemkastje mee zullen beslissen. Zij kunnen zich thuis voorbereiden omdat ze een overzicht hebben gekregen van alle genomineerden en prestaties. Dit overzicht treft u hierbij aan.
Op deze avond worden ook 9 Sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Tevens zijn er aanmoedigingsprijzen voor de jongste jeugd van Flits en DES’72. Daarnaast is er aandacht voor het aangepast sporten. Verder zal er ook een aanmoedigingsprijs zijn voor het G-team van de v.v. Papendrecht.

Het Sportgala 2017 vindt plaats in theater De Willem en begint om 20.00 uur. Op dit moment zijn al 500 entreekaartjes uitgereikt. We hebben weer een vol programma en verwachten met veel uitreikingen en demonstraties toch uiterlijk om 22.30 uur te kunnen afsluiten. We zouden het als Stichting Sportgala Papendrecht heel leuk vinden om ook u op deze avond te ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd. Entreekaarten heeft u niet nodig.