Nieuws

Suppord feestelijk geopend

PAPENDRECHT -PAPENDRECHT – Op zaterdag 9 februari 2019 is het nieuwe onderkomen van Jeugd en Jongerenwerk Suppord feestelijk geopend door wethouder Pieter Paans.

Na de sloop van Jeugdcentrum Intervalaan de Lange Tiendweg, was het Jeugd en Jongerenwerk tijdelijk gevestigd aan de PC Hooftlaan, naast de voormalige bibliotheek.

Frank de Boer, jongerenwerker, is blij met het nieuwe onderkomen. “Het is geweldig dat er eindelijk weer om een mooi onderkomen voor jongeren is. Het is natuurlijk niet te vergelijken met Jeugdcentrum Interval, want daar hadden we flink de ruimte met grote zalen, maar dit is weer een mooi begin. Het zal wel een paar jaar duren voordat we weer echt bekendheid hebben opgebouwd en we een grote groep jongeren aan ons kunnen binden.”

Na de opening presenteerde Suppord het splinternieuwe programma voor de rest van 2019 in de verschillende ruimtes in de Boeieraak. Het gebouw aan de Boeieraak is gebouwd in 1997 als aanvullende schoolruimte voor de wijk Oostpolder. Sinds 2017 stond het gebouw leeg.

Bron: papendrecht.net