Nieuws

The World of Music bij RTV

PAPENDRECHT – Bereidt u voor op een mooie aflevering buiten de RTV Papendrecht Studio! Want The World of Music was namelijk te gast bij Sounds of the Puzzle Mind. Het benefietconcert van de Autisme Experience in het Dolhuis in Dordrecht. Wat plaatsvond op vrijdag 6 april!De Autisme Experience is een organisatie met een droom: ze willen een interactief museum creëren waarin mensen kunnen ervaren hoe is het om iemand te zijn met autisme. Dit is met name belangrijk voor familie, vrienden, leerkrachten en hulpverleners.

Om geld op te halen organiseerden ze Sounds of the Puzzle Mind. De presentator/sing-songwriter Francesco Daniel is ambassadeur van de stichting en presenteerde de avond. RTV Papendrecht maakte sfeerbeelden van optredens van o.a. Tim Akkerman.

Deze speciale aflevering van The World of Music is vanaf woensdag 18 april ieder uur te zien op RTV Papendrecht via KPN kanaal 1455 of via het Ziggo kanaal 36. Het programma is ook te zien op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van RTV Papendrecht. Wilt u meer weten over de Autisme Experience? Bezoek dan hun website: www.autismeexperience.nl. Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom.