Nieuws

Willeke Alberti in Papendrecht

PAPENDRECHT – Ruim 200 ouderen zijn op 13 december j.l. verrast door Veth Propulsion. Het bedrijf verzorgde een uniek optreden van Willeke Alberti voor de bewoners van Verpleeghuis De Wieken, Woonzorgcentrum De Stolpe Markt en Zorgcentrum de Waalburgh. Het werd een geweldige middag.
“Muziek is heel belangrijk voor ouderen, muziek ontspant en biedt de mensen een welkome afleiding in hun dagelijkse leven”, zegt Ellen Veth, de organisator. “Willeke betrekt met haar Foundation de mensen in haar muzikale wereld, praat met de mensen, en maakt ze aan het lachen, zodat ze alle vervelende dingen even helemaal kunnen vergeten.”

Willeke Alberti richtte jaren geleden zelf haar eigen Willeke Alberti Foundation op vanuit het groeiend besef dat onder andere ouderen in onze maatschappij vaak buiten de samenleving komen te staan.
Door hun leeftijd of beperking komen deze mensen vaak in een verzorgingsinstelling terecht, waardoor een onvrijwillig isolement kan volgen. Willeke wil dit met deze graag Foundation voorkomen.

De donatie van Veth Propulsion heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de bewoners konden genieten van een onvergetelijke middag. “En dat is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet. Zeker met kerst mogen we onze ouderen niet overslaan”, aldus Ellen Veth.