PAPENDRECHT – Veel bewoners van Rivas-locaties en cliënten van Rivas wijkverpleging trekken half juni weer door Papendrecht tijdens de zesde editie van Rivas Vierdaagse Papendrecht. Vanaf dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni maken zij elke dag een wandeling. De wandelingen komen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht en beginnen elke dag op een andere locatie: De Wieken, De Waalburcht en De Markt.

‘We komen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht. De wandelingen beginnen om 11.00 uur’, zegt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. ‘Bewoners kunnen op hun eigen locatie aansluiten en bewoners die niet meegaan, kunnen de anderen uitzwaaien. Ook de cliënten van Rivas wijkverpleging kunnen meelopen; zij kunnen aansluiten vanaf locaties De Markt en De Waalburcht.’

Om iedere dag zoveel mogelijk bewoners mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers. Meelopen is één of meer dagen mogelijk. Aanmelden kan via vierdaagse@rivas.nl.

De vierdaagse begint dagelijks om 11.00 uur en eindigt omstreeks 12.30 uur. De route is als volgt:
Dinsdag 18 juni: De Markt – De Wieken – De Waalburcht
Woensdag 19 juni: De Wieken – De Markt – De Waalburcht
Donderdag 20 juni: De Waalburcht – De Markt – De Wieken
Vrijdag 21 juni: De Waalburcht – De Wieken – De Markt