Papendrecht FM

Kerstuitzending Wij Houden Het Hollands

By 22 december 2018 december 23rd, 2018 No Comments

PAPENDRECHT – Op zondag 23 december is het tijd voor de speciale kerstuitzending van Wij Houden Het Hollands op Papendrecht FM en Merweradio. De speciale kersteditie van het Nederlandstalige radioprogrammais maar liefst 4 uur lang live te beluisteren.

Samantha Steenwijk, Mick Harren en Pierre van Dam zijn de kerstcadeautjes die te gast zijn in deze uitzending. Van 12.00 tot 13.00 uur komt Pierre van Dam die we kennen als de neef van Koos Alberts en zijn hit “Dat Bruine Café ”uit de jaren 90. Hij heeft nu een nieuwe single met een ode aan zijn neef Koos Alberts en die heet “Hé Vriend”. Tussen 13.00 en 14.00 uur komt de Voice of Holland finaliste Samantha Steenwijk langs. Samantha komt voor de promotie van haar nieuwe single “Mama’. Mick Harren komt tussen 14.00 en 15.00 uur om zijn nieuwe single te promoten “Het leven is een leerschool”. Dat worden dus weer hele gezellige uurtjes op de radio met ook heel veel kerstmuziek natuurlijk.

Wij Houden Het Hollands is het Nederlandstalige programma van Papendrecht-FM en Merweradio dat elke zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur wordt uitgezonden. Presentator Rob de leeuw ontvangt iedere zondag in zijn programma veel Nederlandstalige artiesten.

Papendrecht-FM is te beluisteren op de FM in de Drechtsteden op de 105 MHz. en Merweradio via FM 105.4 MHz of www.wijhoudenhethollands.nl

Foto Izaak v.d. Berg