PAPENDRECHT – Muziekprogramma “So What!” is woensdag 17 juni terug op de radio bij Papendrecht FM. Van 16:00 tot 18:00 uur presenteren Ronald Roël en Ben Korzelius een speciale corona uitzending met een ontspannen, troostrijke mix van soul, world en jazz. Nieuwe songs van onlangs verschenen albums, muzieknieuws en tips over online concerten. Ook ieder uur een tel.interview met een muzikant die binnenkort weer live gaat optreden.

Beide presentatoren zijn ervaren radiomannen. Ronald presenteerde ruim 30 jaar het kunst- en cultuurprogramma “In ’t Vooruitzicht”. Hij houdt nu bij ATOS Radio in Zwijndrecht de vinger aan de pols in zijn radioprogramma “Politiek Café”. Ben presenteerde sinds 1994 zijn jazzprogramma “So What!” bij Drechtstad FM en ATOS Radio. Techniek is in de vertrouwde handen van Hans Hulswit.

“So What! – Corona” is een pop-up muziekprogramma op Papendrecht FM met jazz, soul, world en beyond. Woensdag live te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur. Online livestream www.rtvpapendrecht.nl , via apps, digital tv-kanalen en ether of kabel. Ether 105.0 FM en kabel 105.9 FM