Basic Beats
Wanneer:  Vrijdag 21:00 – 23:00, herhaling zaterdag 20:00 – 22:00
Presentatie: Paul Henderson & Ronnie van Muylwijk
Genre: Techno, techhouse, deephouse & minimal
Omschrijving programma: Dansmuziek aan elkaar gemixt door Paul Henderson. Items als feestagenda en dergelijke komen voorbij, zodat de dansliefhebber helemaal up to date het weekend in kan.

Back to the Roots
Wanneer: Zondag 16:00 – 18:00
Presentatie: Erik Vastenouw, Sandra Zeegers
Genre: Erik Vastenouw, Sandra Zeegers Genre 80/90
Omschrijving programma: Gezellig zondagsmiddagprogramma met Erik Vastenouw en Sandra Zeegers. Met zeer diverse muziek uit de jaren 80, 90 en af en toe een nieuwe plaat. Om half 5 en half 6 schuift Sebastiaan aan voor een korte terugblik van het weer van de afgelopen week en het weerbericht voor de komende dagen. Verder is er een theateragenda van theater de Willem en een muzikaal tweeluik, met Sandra Zeegers.

Bluezy
Wanneer? Zondag  20:00 – 21:00
Presentatie Nico Bravenboer
Genre Blues
Omschrijving programma Op de zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur een programma met bluesmuziek. De liefhebbers van deze muziek worden dan verrast op vele bekende bluesnummers en bluesartiesten, maar daarnaast is er ook ruimte voor lokaal en regionaal talent. Tevens wordt er elke maand een CD geselecteerd die extra wordt toegelicht. Uiteraard wordt er in het programma ook aandacht geschonken aan bluesactiviteiten in de regio, zoals uitgaanstips en concertagenda

De DZM show
Wanneer? Zaterdag 12:00 – 14:00
Presentatie Ferdinand de Coninck en Mark van der Boor
Genre Top 40 – Jongeren
Omschrijving programma Vrolijk en spontaan jongerenprogramma met af en toe een grapje en de laatste nummertjes. Elke week wordt er gekeken naar de stand van zaken in Amerika, kunnen we lachen met de moppen van Bert en is er een muzikaal translaatsel. Elk programma wordt afgesloten met een eigen hitlijstje, met aan het einde van de maand een SuperMegaTop13.

Crossroads
Wanneer? Zondag 14:00 – 16:00
Presentatie Cees de Haan
Genre Country
Omschrijving programma Een gezellig programma op de zondagmiddag, met lekkere countrymuziek, met veel verschillende countrystijlen.

Drechtsport
Wanneer? Zaterdag 14:00 – 17:00/18:00
Presentatie Afwisselend: Erik Vastenouw, Peter van Leiden, Eef Schouten, Peter Weeting, Jeroen Jansen.
Genre Sport
Omschrijving programma Programma waarin verslag wordt gedaan van sportwedstrijden van Papendrechtse clubs. Onder andere voetbalvereniging Papendrecht en Drechtstreek en Korfbalvereniging PKC worden op de voet gevolgd. Met wekelijks verslag van wedstrijden door Papendrecht FM verslaggevers Jeroen Jansen en Eef Schouten en verslag van clubverslaggevers. Ook is er aandacht voor het laatste sportnieuws uit de regio en het belangrijkste landelijke sportnieuws.

Flashback
Wanneer? Maandag 19:00 – 21:00
Presentatie Peter van Leiden, Frans Kleijn
Genre Gouwe ouwe
Omschrijving programma Een programma met gouwe ouwe muziek. In het programma, dat op een losse manier gepresenteerd wordt, hoor je de weetjes en feitjes, de verjaardagen van de dag. Ook is er een draaitip en een B Side.

Flink op zondag
Wanneer? Zondag 18:00 – 20:00
Presentatie Wim Flink, Emy Kruik
Genre Top 40
Omschrijving programma Programma met de grootste hits allertijden. Elke week is er een filmoverzicht. Het tijdstip leent zich ook prima voor een voetbaloverzicht en dit wordt dan ook elke zondagavond gegeven.

Fred en JW, met zijn twee
Wanneer? Maandag 21:00 – 22:00
Presentatie Fred Busman, Jan-Willem Huisman
Genre Format Papendrecht FM
Omschrijving programma Een programma dat draait volgens het format van Papendrecht FM. Jan-Willem en Fred hebben in het programma nieuws en sportberichten uit de regio.

Happy Days
Wanneer? Woensdag 19:00 – 21:00
Presentatie Gert van Gorkum
Genre Rock ’n Roll/ Rockabilly
Omschrijving programma Happy Days richt zich op de Rock n’ Roll en Rockabilly kant van de muziek uit de jaren 50 en 60. Elke week staat er een Rock n’ Roll artiest in de spotlight.

Papendrecht Actueel
Wanneer? Dinsdag 18:00 – 19:00 Herhaling donderdag 18:00 – 19:00, zaterdag 09:00 – 10:00
Presentatie Peter Weeting/Hans Hulswit. Rubrieken: Cora Vastenouw,  Peter Weeting, Hans Hulswit
Genre Informatief
Omschrijving programma Programma met aandacht voor de actualiteit. Er zijn wekelijks interviews met Papendrechters en ook met niet-Papendrechters die er toe doen voor Papendrecht. Het programma kent afwisselend de rubrieken: Trots op Papendrecht, Papendrecht werkt, Papendrecht creatief en Politiek dichtbij.

Papendrecht Klassiek
Wanneer: Zondag 08:00 – 10:00
Presentatie: Hans Hulswit
Genre: Klassieke en oude muziek
Omschrijving programma: Programma met muziek uit de periode van 1000 tot nu. Het programma wordt samengesteld door Hans Hulswit.

Rock Garden
Wanneer? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag 15:00 – 16:00
Presentatie Hans Hulswit
Genre Classic rock
Omschrijving programma: Programma met classic rockmuziek. Het programma wordt op woensdag live gepresenteerd. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het programma non-stop.

Wij houden het Hollands
Wanneer? Zondag 12:00 – 14:00
Presentatie Rob de Leeuw
Genre Nederlandstalig
Omschrijving programma: Iedere zondagmiddag draait Rob de Leeuw ons Nederlandstalig radioprogramma waarin hijiedere week gemiddeld 2 artiesten in de studio ontvangt ter promotie van hun nieuwe single of album. Daarnaast draait hij uiteraard de leukste en nieuwste Nederlandstalige hits!

Het Muziekmuseum
Wanneer: Dinsdag 19:00 – 21:00
Presentatie: Gert-Jan
Genre: 50/60/70/80
Omschrijving programma: Elke dinsdagavond neemt Gert-Jan je mee naar het verleden, met de betere muziek uit het verleden, waarbij verrassend veel informatie rondom de artiesten en nummers wordt gegeven.

Via Cultura
Wanneer? donderdag 20:00 – 22:00
Presentatie: 
Genre kunst- en cultuur radioprogramma
Omschrijving programma: Via Cultura wordt elke donderdagavond live  tussen 20.00-22.00 uur ergens vanuit de binnenstad van Dordrecht uitgezonden. In dit programma hoor je een forumdiscussie en een of meer live optredens.

IndieRob
Wanneer? dinsdag 21:00 – 22:00
Presentatie: Robin Lommerde
Genre: Alternative/Indie
Omschrijving programma: Radiovoer voor de creatieve jongvolwassene met behoefte aan het verbreden van de muzikale horizon. Laat je meesleuren uit de dagelijkse sleur, experimenteer en ontdek lekker mee!

So What!
Wanneer? donderdag 18:00 – 19:00
Presentatie: Ben Korzelius en Berny Manspeaker
Genre: jazz en soul
Omschrijving programma: Live programma  vanuit de studio van ATOS: het heet ‘So What!’ en is een programma met jazz en soul en bijbehorende agenda