PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht wordt op 1 augustus 2020 precies 100 jaar oud. Op vrijdag 31 juli wordt daarom op het Slobbengors een Oudejaarsavondfeest gehouden. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen van de overheid in acht genomen. Dat betekent onder meer dat de 1,5 meter afstand bewaard zal worden. Desinfecteringsmiddelen zijn aanwezig en tafels worden regelmatig gedesinfecteerd.

Met pijlen zijn de routes aangegeven richting dames- en herentoiletten (gescheiden). Betalen is alleen mogelijk door te pinnen, geen contant geld dus. Het belangrijkste is echter de eigen discipline tijdens de avond zelf. Iedereen wordt gevraagd zich aan de regels te houden.

Het is noodzakelijk dat iedere gast zich vooraf aanmeldt. Dat kan door een e-mail te sturen naar jubileum@vvpapendrecht.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. Bij het opgeven van meerdere personen tegelijk dient van elke persoon naam en telefoonnummer doorgegeven te worden alsmede of men een huishouden voert met deze mensen.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Geeft u zich daarom zo spoedig mogelijk op. U ontvangt geen e-mail terug, tenzij men over het maximum aantal personen heengaat. In principe is iedereen welkom, maar gezien het beperkte aantal plaatsen hebben leden (en hun gezinsleden) voorrang. Bij aankomst op de avond stellen worden u vragen gesteld over uw gezondheid. Blijf thuis als u klachten hebt als hoesten, niezen en koorts.

De avond start om 21.00 uur, met inloop vanaf 20.45 uur. Het Jubileumboek over 100 jaar VV Papendrecht zal om 21.30 uur gepresenteerd worden. Precies om middernacht wordt het glas geheven, zijn er oliebollen en wordt vereniging een goede nieuwe eeuw toegewenst. Om 01.00 uur eindigt de avond. Voor muziek wordt gezorgd.