PAPENDRECHT – Zaterdag 6 april werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Het werd een gezellige middag waar jong en oud aan mee deed. Het was de eerste wedstrijd voor Eline en Senna en ooktwee onlangs voor hun cursus geslaagde tijdwaarnemers, Suzanne en Jorieke, hadden hiermee hun eerste wedstrijd. In de strijd om de titel ‘clubkampioen’ moesten alle zwemmers 4 keer starten op de rugslag, schoolslag, vlinderslag en vrije slag. Afhankelijk van de leeftijdscategorie werden afstanden van 25m tot 100m per slag gezwommen.

Als afsluiting was er de 4x25m vrije slag estafette waarin zelf samengestelde teams, al dan niet aangevuld met ouder/zus/vriend(in), gezamenlijk de wedstrijd sportief afsloten. Opvallende verschijning hierbij was het master-team dat met ‘een toegevoegd hulpmiddel’ de race tot een goed einde dacht te kunnen brengen.

Na de wedstrijd werden in de verenigingsruimte door trainer Erica Muller de bekers aan de kampioenen uitgereikt. Dit zijn voor 2019; Bjurn, Rens, Sanne, Marie-Elise, Paul, Jesper, Ivan, Nanda, Brandon, Dana, Donna, Laura, Max, Aaike en Sam.