Hoe verder in theater De Willem

0
980

PAPENDRECHT – Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt dat theaters maximaal 30 bezoekers mogen ontvangen voor minimaal vier weken. Dit maakt het voor Theater De Willem niet realistisch om open te blijven. Met slechts 30 bezoekers krijgen de toch al noodlijdende artiesten nog meer verlies, dus dat gaat De Willem ze niet aandoen. De consequentie is wel, dat er voor al die mooie voorstellingen die gepland stonden tot en met 11 november gezocht moet worden naar nieuwe data.

Alle bezoekers met kaarten voor de voorstellingen tot en met 11 november krijgen van het theater telefonisch bericht of ontvangen een e-mail.

Een woordvoerder van het theater hierover: “Op dit moment steken wij al onze energie om voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Door de grote hoeveelheid te verplaatsen voorstellingen, niet alleen van ons theater, maar ook van theaters door heel Nederland, én het overleg dat met artiesten en gezelschappen gevoerd moet worden, kan hier enige tijd overheen gaan. Wij vragen uw begrip. Wij hopen u zo snel mogelijk uitsluitsel te kunnen geven”.

Het theater houdt de berichten op de website en de sociale media zo actueel mogelijk. Blijf het theater volgen!