Schrijver Murat Isik is online

0
508

PAPENDRECHT – Op 19 november aanstaande van 19:30 – 20:30 uur organiseren bibliotheek Aan den IJssel en bibliotheek Aanzet het webinar Ontmoet Schrijvers Online.

Een lokale interviewer heeft het eerste half uur een gesprek met schrijver Murat Isik.

Daarna kunnen de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur zelf vragen stellen aan Murat Isik.
Er is een boek te winnen voor de deelnemer met de leukste of meest originele vraag. Bij de interviews staat het thema familiegeschiedenis centraal.

Murat Isik brak door met zijn roman ‘Wees onzichtbaar’. Dit boek vertelt het verhaal van een jongen van Zaza-Turkse afkomst die opgroeit in de Bijlmer. In 2019 schreef Murat Isik het Boekenweekessay ‘Mijn moeders strijd’. Deze avond gaat Hetti Koster met Murat in gesprek over zijn boeken en zijn familie.

Aanmelden via www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/ontmoet-schrijvers-online. (Na aanmelding krijgt men via een link die toegang geeft tot de webinar).

In verband met de coronamaatregelen konden schrijvers niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Dit biedt de bibliotheken een mooie kans om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en hun leden te betrekken bij hun bibliotheek in deze coronatijd.

Probiblio maakte samen met zeven andere bibliotheken vanaf begin mei 2020 een serie online interviews met schrijvers namelijk Ontmoet Schrijvers Online, in de vorm van een webinar via het systeem van de KB; GoToWebinars. Meer informate op www.probiblio.nl/ontmoet-schrijvers-online .

Bron: Papendrecht.net