Afhaalservice bij Bibliotheek AanZet

0
498

PAPENDRECHT – Het besluit om alle bibliotheken twee weken te sluiten, deed veel stof opwaaien binnen de landelijke politiek. Dankzij een aangenomen motie in de Tweede Kamer wordt er nu een kleine uitzondering gemaakt voor bibliotheken en buurthuizen. Ook de Bibliotheek AanZet mag haar diensten weer iets uitbreiden. Dat betekent dat er weer gestart wordt met de afhaal- en bezorgservice.

Afhalen en bezorgen
Vanaf donderdag 12 november kan men in de online catalogus op de website materialen kiezen en reserveren. Als een reservering klaarstaat ontvangt men een email. Een reservering kan langer duren als de boeken uit een andere vestiging moeten komen. Actuele informatie over de afhaalpunten en openingstijden zijn te volgen via de website.

Daarnaast is er sinds 9 november de boeken bezorgservice. Speciaal voor kwetsbare doelgroepen en zorgprofessionals. Bibliotheek AanZet vindt het belangrijk om in deze tijd een stapje extra te zetten voor de leden die het echt nodig hebben. Daarom gaat de bibliotheek de leden uit deze doelgroepen telefonisch benaderen om hen deze dienst aan te bieden. Zelf contact opnemen kan natuurlijk ook!

Kijk voor meer info op: http://www.debibliotheekaanzet.nl/haal-de-bieb-in-huis