Praatpaal: stop geweld tegen vrouwen

0
780

PAPENDRECHT – Dinsdag is er in Praatpaal Papendrecht aandacht voor de actie ‘Stop Geweld Tegen Vrouwen’. Ook Papendrecht sluit zich bij deze actie aan. Wat is het belang van een vrouwelijke vice president in de VS? Met o.a. een fragment uit ‘Jacobine op 2’ (interview met Kathleen Ferrier over de speech van Kamala Harris).

Dinsdagavond om 20:00 uur in de Praatpaal: de gemeente Papendrecht heeft een sluitende begroting voor 2021. Hoe houdt Papendrecht de financiën op orde in deze roerige tijden waarbij gemeentelijke overheden er taken bij krijgen maar onvoldoende geld?

Praatpaal Papendrecht, een programma van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, de app, de kabel 105.9 FM, in de ether 105.0 en natuurlijk via uw box (kabelkrant).