Foto Kerkbuurt verplaatst

0
559

PAPENDRECHT – Het fotodoek “Gezicht op de Kerkbuurt” dat tot voor kort te zien was in het kantoor van de Rabobank aan de Brederodelaan, is verplaatst. De foto van de amateurfotograaf Wim Schut is gedrukt op fotodoek en heeft de afmetingen van 5 meter bij 1,70 meter. De afbeelding is aangebracht op een laag isolatiemateriaal en heeft zo een dubbele functie.

Nu het kantoor van de bank eerder dit jaar definitief is gesloten, kreeg de fotograaf het doek weer in zijn bezit. Hij heeft daarop contact gezocht met Woonkracht 10 en sinds maandag 23 november hangt “Het gezicht op de Kerkbuurt “ in de entreehal van de appartementen aan de Markt, schuin tegenover de voormalige bibliotheek.

Wim Schut is erg blij met de medewerking en samenwerking van betrokken partijen waardoor de verplaatsing snel kon worden gerealiseerd.

Zie ook www.fotopapenrecht.nl