Drechtstreek verlengt contract met trainers

0
996

PAPENDRECHT – Afgelopen week heeft het bestuur van VV Drechtstreek de contracten met selectietrainers Paul Koster, René Noort en Mehmet Ipekten met een jaar verlengd. De vereniging is zeer blij dat hiermee een aantal sleutelfuncties voor respectievelijk het 1e, 2e, en 3e selectieteam tot en met het einde van het seizoen 2021/2022 zijn ingevuld.

“Juist in deze bijzondere tijd spreken wij vertrouwen uit in onze technische staf en is de continuïteit binnen de verenging voor zowel dit als volgend seizoen gewaarborgd”, aldus voorzitter Steven Wierckx. “We kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst en hopen dat de competities snel weer van start kunnen gaan”.

Trainer van het 1e elftal Paul Koster startte dit seizoen bij Drechtstreek en was hiervoor werkzaam bij FC Dordrecht. René Noort staat dit jaar voor het eerst voor de groep van het 2e elftal en was hiervoor actief bij Hermes DVS. Voor trainer van het 3e elftal is dit al het 3e seizoen bij de blauw-witten uit Papendrecht. Alle trainers zijn zeer verheugd over het verlengen van de lopende contracten.