Bas den Hartog krijgt Gouden K

0
666

PAPENDRECHT – Stichting Kunstweek heeft Papendrechter Bas den Hartog een Gouden K toegekend.

De Gouden K is een eerbetoon aan degene die zich op uitzonderlijk positieve wijze heeft ingezet voor beeldende kunst en/of beeldend kunstenaars. Jaarlijks kent Stichting Kunstweek maximaal tien Gouden K’s in Nederland toe.

Bas den Hartog is lid van het algemeen stichtingsbestuur van de Culturele Raad Papendrecht (CRP), voorzitter van de sectie Beeldende Kunst en voorzitter van stichting Beeldenpark Drechtoevers. Beeldenpark Drechtoevers zet zich in voor het bekende lint van beeldhouwwerken langs de gemeenschappelijke oevers van de Drechtsteden.

De eervolle toekenning van een Gouden K wordt onderstreept met een (goudkleurige) speld met de letter K van Kunst. Bas den Hartog ontving de erespeld maandag 30 november uit handen van Corine Verver (wethouder cultuur), die de bevlogen Papendrechter namens het college van B&W heel hartelijke feliciteerde met de toekenning van het eerbetoon van Stichting Kunstweek.

Foto: gemeente Papendrecht