Kerstster Festival Live

0
564

PAPENDRECHT – Op 11 en 12 december tijdens het Kerstster Festival Live verandert de Bibliotheek AanZet tussen 12:00 uur en 17:00 uur in een pop-up muzieklab.

Men kan samen met professionele muzikanten een eigen kerstlied maken.

Als eerste gaat men, digitaal of op locatie in gesprek met één van de ‘laboranten’ (zoals Bart Kuntz – toetsen of Reachel Singh – zang). Het onderwerp waarover het lied zal gaan, wordt dan besproken. Vervolgens wordt er samen een mooie tune en de daarbij juiste akkoorden gekozen. Tot slot wordt er niet alleen een opname van het persoonlijke nummer gemaakt maar krijgen de deelnemers ook de bladmuziek mee naar huis.

Deelname is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar: kerstster@muziektheaterhollandsdiep.nl of via de telefoon: 06-16960230 en doorgeven op welke dag of dagdeel men beschikbaar is.

Het Kerstster Festival Live is bovendien twee dagen lang via een livestream te volgen op het Youtube-kanaal AanZet Live en op de Facebookpagina van Bibliotheek AanZet Dordrecht. Dordtse presentatoren zetten een aantal maatschappelijk betrokken initiatieven in het zonnetje. Deze initiatieven kan men meteen steunen door (op locatie) een donatie te doen. Daarnaast zijn er optredens van verschillende artiesten en kan men zelf in de uitzending komen door langs het raam van de bibliotheek te lopen.

Kerstster Festival Live is een initiatief van Muziektheater Hollands Diep in samenwerking met Bibliotheek AanZet en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Dordrecht.

Bron: Bibliotheek AanZet Dordrecht