Nieuw theaterprogramma komt er aan

0
585

PAPENDRECHT – Maandag 14 december brengt theater De Willem het nieuwe theaterprogramma uit. Na de verplichte sluiting en het annuleren en verplaatsen van gelande voorstellingen heeft het theater een nieuw programma vast kunnen stellen. Het programma bevat daarom verplaatste voorstellingen, maar ook nieuwe voorstellingen. Grote namen, maar ook minder bekende. Er is voor ieder wat wils. Het is directeur Erik Groeneweg weer gelukt om er een fantastisch programma van te maken.

Theaterkrant
Er is een theaterkrant gemaakt, waarin alle voorstellingen tot en met juni te vinden zijn. De krant wordt vanaf 9 december huis-aan-huis bezorgd in Papendrecht. De theaterkrant ligt vanaf dinsdag 8 december bij de Ticketshop in het Sportcentrum en op de leestafel van het Gemeentehuis aan de Markt.

Programma online en bestellen
Het programma staat vanaf maandag 14 december, om 9.00 uur, online op www.theaterdewillem.nl. Vanaf dan is het ook mogelijk kaarten te reserveren, dit kan natuurlijk ook via de bestelkaart in de Theaterkrant.

Maatregelen
De komende periode zijn er nog beperkende maatregelen van kracht. Dat betekent ook dat er minder bezoekers in de zaal kunnen dan normaal en dat men max. 4 kaarten per persoon kunt reserveren.