Getuigen gevraagd

0
625

PAPENDRECHT – Maandagavond 30 november rond 17.45 uur is de dochter van echtpaar Leeneman uit Papendrecht op haar fiets aangereden door een auto.

Het voorval gebeurde op de rotonde bij kinderboerderij De Papenhoeve. De auto kwam uit de richting Willem Dreeslaan en raakte haar, terwijl ze op haar fiets de rotonde overstak in de richting Kennedylaan en voorrang had.

De automobilist is gestopt en heeft geïnformeerd hoe het met haar was. Ook was er een getuige die haar kwam helpen. “Onze dochter bleef gelukkig zo goed als ongedeerd”, laat vader Rob Leeneman weten. Haar fiets heeft wel flinke schade opgelopen. Beiden heren hebben echter geen gegevens achtergelaten. Rob: “We komen daarom graag in contact met één of beide heren.”

Zij kunnen contact opnemen met telefoonnummer: 06-47327833.

Tekst: de Klaroen