Activiteiten Suppord tijdens kerstvakantie

0
445

PAPENDRECHT – Tijdens de kerstvakantie biedt het jongerenwerk van Suppord extra activiteiten voor jongeren aan. Zo is er op maandag 21 december een Meiden Filmavond van 19:30 uur tot 21:30 uur. De avond is bedoeld voor alle meiden uit Papendrecht van 12 t/m 17 jaar.

Op dinsdag 22 december wordt er in de middag van 14:30 uur tot 17:30 uur een Fortnite Toernooi georganiseerd. In de avond is er een FIFA-toernooi van 18:30 uur tot 21:30 uur. Deze toernooien zijn voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Voor alle bovenstaande activiteiten geldt het volgende: de activiteiten vinden plaats op de locatie van Suppord, aan de Boeieraak 1. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Voor vragen en inschrijvingen kan contact opgenomen worden met Manon van Leeuwen via md.van.leeuwen@papendrecht.nl. Wees er snel bij, want er mag maar een maximaal aantal jongeren ingeschreven worden in verband met de corona maatregelen.