Online FIFA 21 toernooi bij Suppord

0
622

PAPENDRECHT – Suppord Jeugd en Jongerenwerk start het nieuwe jaar wel heel bijzonder. Tijdens nieuwjaarsnacht (1 januari) organiseren zij van 00:30 tot 04:00 een online FIFA toernooi voor Papendrechtse jongeren van 13 t/m 21 jaar. De jongeren kunnen vanuit hun eigen huis met de eigen PS4 meedoen.

Er zijn 3 prijzen te winnen. De 1e prijs is een waardebon voor een Playstation 5. Deze is op te halen zodra de PS5 beschikbaar komt. De 2e prijs is een waardebon van 100 euro voor een gamestore en de 3e prijs een waardebon van 50 euro voor een gamestore. Alleen deelnemers uit Papendrecht kunnen meedoen. Dit betekent dat de winnaar de prijs alleen kan ophalen met een identiteitsbewijs dat gelijk is aan de inschrijving.

Vooraf inschrijven is verplicht en vol is vol. Inschrijven kan tot 29 december via www.weplayinside.com/papendrecht/

Meer informatie hierover kan je vinden via de inschrijflink. Voor vragen kun je contact opnemen met Manon van Leeuwen – md.van.leeuwen@papendrecht.nl