vv Drechtstreek telt af naar 75-jarig jubileum

0
854

PAPENDRECHT – Op 1 juli bestaat VV Drechtstreek precies 75 jaar. Een bijzondere mijlpaal in de mooie geschiedenis van de Papendrechtse voetbalvereniging.

Vanaf januari begint het aftellen naar de start van het jubileumjaar op 1 juli dan ook echt. Volgens voorzitter Steven Wierckx zijn de voorbereidingen in volle gang. “Het wordt een jubileumjaar met voor ieder wat wils. Voorbeelden zijn een door onze eigen leden geschreven jubileumlied en een speciaal ontworpen jubileumlogo. Hiermee worden onze leden de komende periode al warm gemaakt voor alle andere activiteiten die vanaf de zomer van start zullen gaan”.

De vereniging hoopt uiteraard dat alle plannen vanaf juli normaal doorgang kunnen vinden. Leden en andere belangstellenden zullen de komende maanden via diverse kanalen op de hoogte worden gehouden.