NLdoet 2021 wordt uitgesteld

0
421

PAPENDRECHT – Het Oranjefonds heeft besloten om NLdoet 2021 uit te stellen tot 28 en 29 mei. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown vindt men het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van ons land door te laten gaan op 12 en 13 maart. Alle deelnemende organisaties zijn hierover geïnformeerd. Ook in maart 2020 kon NLdoet niet doorgaan, dus men hoopt dat het eind mei wel door zal kunnen gaan.

Reeds aangemelde klussen
De bijna 3.000 klussen die al zijn aangemeld, worden indien mogelijk verplaatst naar 28 en 29 mei. De organisaties die deze klussen hebben aangemeld, worden hierover geïnformeerd. Verenigingen en stichtingen die nog geen klus hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen via nldoet.nl. De periode voor het aanvragen van een financiële bijdrage is verlengd tot 23 april 2021.

Meedenken of meer informatie
Bij vragen of voor meer informatie neem contact op met Janny Nijstad of Judith van Gulik via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.

Foto: Oranjefonds