Afhaaltijden verruimd van bibliotheek

0
531

REGIO – De afhaaltijden op een aantal vestigingen van de Bibliotheek AanZet worden verruimd omdat er massaal gebruik wordt gemaakt van de afhaalservice door de leden.

De afhaalservice is begonnen medio december en is een groot succes, de mensen staan zelfs in de rij voor de deur. Het is mogelijk om in de online catalogus op de website materialen te kiezen en te reserveren. Men krijgt een mail als de reservering klaarstaat zodat men langs kan gaan om het op te halen.

Voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van boeken hanteert de bibliotheek speciale openingstijden. Op de vestigingspagina staat actuele informatie over de afhaalpunten en openingstijden: www.debibliotheekaanzet.nl/vestigingen.

Alleen online activiteiten van de bibliotheek gaan door. Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 20 tot en met 30 januari is er een plezierige bijeenkomst met de leukste online voorleesactiviteiten georganiseerd.
Op 4 februari is er een online evenement ‘Ontmoet Dichters Online’.

Voor liefhebbers van poëzie is er een online evenement ‘Ontmoet Dichters Online’ op 4 februari. Tijdens deze digitale poëzieavond kan men kijken en luisteren naar voordrachten en interviews met bekende Nederlandse dichters. Kijk voor alle online activiteiten op de activiteitenpagina: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.