JeugdTheaterSchool

0
514

PAPENDRECHT – JeugdTheaterSchool Papendrecht moet helaas tot en met 9 februari haar deuren gesloten houden, hierdoor kunnen alle theaterlessen, repetities en voorstellingen niet doorgaan.

Maar medewerkers van JTSP hebben nagedacht over hoe de leerlingen toch een theatraal uitstapje kunnen maken. Wekelijks biedt JeugdTheaterSchool Papendrecht online uitdagende theater challenges aan. Dit zijn kleine toegankelijke opdrachten in het teken van theater. De eerste challenge verschijnt dinsdag 26 januari 2021 via de social media kanalen van de JeugdTheaterSchool. Leerlingen ontvangen de challenges via de e-mail. Op deze manier kan iedereen genieten van theater maken én creatief bezig zijn. Denk aan een sprookje uitbeelden met maar drie foto’s of een decor bouwen van wc rollen. De JeugdTheaterSchool vraagt wel het resultaat te delen.

De challenges verschijnen wekelijks online via Facebook en Instagram (@JeugdTheaterSchool_Papendrecht). Leerlingen van JTSP krijgen de challenges ook via de e-mail. Dinsdag 26 januari 2021 komt de eerste challenge online met daarbij een uitleg. Dus houd social media in de gaten voor meer informatie.

www.theaterdewillem.nl/jeugdtheaterschool