Nieuwe trainingsmaterialen VV Papendrecht

0
650

PAPENDRECHT – Er is VV Papendrecht en andere verenigingen alles aan gelegen om, ondanks de huidige, moeilijke tijd, te blijven (ver)binden en passende voetbalactiviteiten te blijven organiseren. Om dit te ondersteunen heeft de KNVB een Stimuleringsbudget beschikbaar gesteld.

In december heeft de jeugdafdeling van VV Papendrecht een aanvraag daarvoor ingediend inclusief een toelichting. Het betrof de aankoop van extra trainingsattributen met als doel het verhogen van de trainingsintensiteit en het trainingsplezier. Het plan is bij de KNVB in de smaak gevallen, met als gevolg dat VV Papendrecht een bedrag uit het Stimuleringsbudget ontvangen heeft. Met dat bedrag, gecombineerd met een bijdrage vanuit de club en de sponsoring van een individueel lid, zijn de volgende attributen aangeschaft:

– 10 vrijetrappoppen en een goalshotnet voor het oefenen van vrije trappen.
– 8 korte speedladders voor de warming-up en loop- en coördinatietrainingen.
– 2 balverdelers voor keepers- en spitsentraining.

Hoewel de trainingsartikelen eigenlijk voor de jeugd zijn bedoeld, staat het elk team vrij om hiervan, in overleg met de materiaalbeheerder, gebruik te maken.