So What! terug op Papendrecht FM

0
650

Op woensdag 3 februari tikt de middagklok af op 16:00 uur voor twee uurtjes easy jazz, fijne soul en verrassende wereldmuziek. Pop-up muziekprogramma “So What!” is woensdag 3 februari terug op Papendrecht FM. Presentatoren Ronald Roël en Ben Korzelius bieden de luisteraars en thuiswerkers afleiding en troost met de nieuwste soul, jazz en world releases. Verder het laatste muzieknieuws over live-streams, concerten en een voorzichtige vooruitblik naar de zomerfestivals. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een pop-up muziekprogramma op Papendrecht FM met verse jazz, soul, world. Maandelijks op woensdag live te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur.

Luister online: www.rtvpapendrecht.nl (livestream radio) of via de apps.105.0 FM in de ether in de Drechtsteden en de Alblasserwaard 105.9 FM op de Papendrechtse analoge kabel. Digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort