Test- en vaccinatielocaties GGD

0
525

REGIO – Mochten de voorspellingen uitkomen dat er aankomend weekend in heel Nederland een pak sneeuw gaat vallen, dan blijven voorlopig alle test- en vaccinatielocaties van de GGD geopend.

Mocht in het weekend duidelijk worden dat het niet meer veilig is om te reizen dan worden alle locaties gesloten. Iedereen die op dat moment een testafspraak bij de GGD heeft, wordt gebeld door het callcenter. Indien men een vaccinatieafspraak heeft dan wordt men gebeld door het landelijk callcenter.

Op alle locaties worden de aanrijroutes en parkeerplaatsen gestrooid en bij meer sneeuwval wordt de sneeuw ook weggeschoven. De situatie wordt scherp in de gaten gehouden en de GGD staat in nauw contact met de gemeenten. Op de website van de GGD zijn updates te vinden over openingstijden of sluitingen.

De GGD houdt de situatie scherp in de gaten en staat in nauw contact met de gemeenten. Updates over openingstijden of sluitingen plaatsen ze op de website.

Bij vragen over de gemaakte testafspraak, kan men bellen met het callcenter op: 078 – 770 8580. Zij zijn in het weekend op beide dagen bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Bij vragen over een afspraak voor een vaccinatie, kan men bellen met het landelijke nummer dat in de brief vermeld staat bij het maken van de afspraak.

Bron: GGD