De Beren opent bezorgrestaurant in Papendrecht

0
767

PAPENDRECHT – Op dinsdag 9 februari is aan de Markt van Matena 22 een nieuwe vestiging geopend van Bezorgrestaurant De Beren. Deze vestiging is de 26ste op de teller en wordt gerund door franchisenemers Wiekash Sheombarsing en Kim Korthorst. Dankzij de komst van de bezorgvestiging zijn de Beren klassiekers nog makkelijker te bestellen voor bezorging en afhaal.

Voor veel Papendrechters is De Beren niet onbekend. De succesvolle horecaformule bezorgt namelijk al in Papendrecht vanuit de vestiging in Dordrecht-Noord. Franchisenemers Wiekash en Kim zijn geen onbekenden van de van oorsprong Rotterdamse keten. Zij zijn ook eigenaar van de bezorgvestigingen in Dordrecht-Noord, Dordrecht-Zuid en Zoetermeer.

Informatie
Bezorgrestaurant De Beren Papendrecht
Markt van Matena 22, 3356 DL Papendrecht

Foto: De Beren