Gratis fiscaal advies voor lagere inkomens

0
497

PAPENDRECHT – Speciaal voor ouderen, jongeren en lage inkomens is er een gratis fiscale hulplijn gestart. Deze dienst is vanaf heden telefonisch bereikbaar nu de datum van 1 maart – de aangiftedatum voor de belastingen – naderbij komt.

Nu steeds meer organisaties stoppen met fiscale ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte heeft Atro Fiscaal Advies een speciale hulplijn geopend voor deze groepen. Men kan bij Atro telefonisch terecht op nummer 078-6155724.

Men kan vragen stellen over o.a. aftrekposten, huur en zorgtoeslag of achterstand bij een aanslag. Atro kan ook adviseren over het juiste traject. Desgewenst kan het fiscaal adviesbureau ook een aangifte verzorgen voor een zeer bescheiden bedrag.

Atro Fiscaal Advies, Papendrecht
078-6155724