Online taalcursussen bij Volksuniversiteit

0
426

PAPENDRECHT – Volksuniversiteit Papendrecht start vanaf 8 maart met een aantal ONLINE taalcursussen waarmee men niet alleen wat basisvaardigheden leert, maar ook vast een beetje in de vakantiestemming kan komen voor als men straks weer naar het buitenland mag.

In 6 lessen van 1½ uur op maandagavond voor Italiaans op reis, dinsdagavond voor Frans en woensdagavond voor Spaans leert men zich redelijk redden in veel voorkomende vakantiesituaties zoals: in het restaurant, op de camping, in het hotel of bij de VVV. Tevens leert men zichzelf voorstellen, tellen en de weg vragen. En eventueel zelfs kort iets aan een dokter vragen. Kortom: een cursus voor beginners.

De cursus wordt gegeven via Zoom. De VU Papendrecht beschikt over een beveiligde licentie, waardoor ook de gegevens veilig zijn. Tijdens alle 6 lessen is er steeds dezelfde docente, is men steeds samen met dezelfde klasgenoten, kan men vragen stellen, oefeningen maken en in groepjes oefenen of overleggen.

De cursuskosten bedragen € 70,- Daarbij dient men een cursusboek te bestellen waaruit men van thuis kan werken. De oefeningen of vragen worden besproken in de les.

Voor inschrijving kan men terecht op de website van de Volksuniversiteit Papendrecht of bellen naar 078-6154764.